Skip to content

Lasten ohjelma

Kevään 2023 ohjelma käynnistyy loppiaisen jälkeen. Ilmoittautuminen käynnistyy 1.1.2023 klo 18.00.

Käy ilmoittautumassa ja tule mukaan! Jos ryhmässä on tilaa, harrastuksen voi aloittaa myös kesken kauden.

Kaikki osallistujamme ovat vakuutettuina seuran toiminnassa Pohjolan Jumppaturvalla. Se korvaa kattavasti lääkärikäynnistä, lääkkeestä, tutkimuksesta ja leikkauksesta maksamiasi kuluja, mutta ei esimerkiksi rikkoutuneita silmälaseja. Lue lisää vakuutusehdoista ja toimintaohjeet vahingon sattuessa Jumppaturva-vakuutusesitteestä (pdf).

Olemme ottaneet käyttöön uuden, tietoturvallisen ilmoittautumisjärjestelmän, johon tulee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä.

  • Hoika kysyy ensin seuran nimeä, kirjoita kenttään Petäjäveden Tempo.
  • Sen jälkeen valitse Rekisteröidy ja syötä omat tietosi (alle 18-vuotiaalla tähän syötetään siis huoltajan tiedot).
  • Kun olet rekisteröitynyt, olet jo kirjautuneena sisään. (Jos yrität tässä kohtaa kirjautua sisään, järjestelmä tuottaa virheilmoituksen.) Jatkossa seuraavilla käynneillä älä rekisteröidy uudelleen, vaan kirjaudu sisään.
  • Mene vasemman reunan valikosta (puhelimella kolmen viivan hampurilaisvalikosta) kohtaan Omat tiedot ja klikkaa yläreunasta Lisää alikäyttäjä. Lisää tänne lapsen tiedot. (Joissain puhelimissa “Lisää alikäyttäjä” ei näy, jolloin tätä kannattaa koettaa tietokoneella..)
  • Etene valikosta ilmoittautumiseen ja noudata järjestelmän ohjeita. Valitse “ilmoitettava henkilö” -valikosta lapsen nimi.

Nassikkapaini

tiistaisin klo 17-18 Petäjäveden judosalissa. Ohjaajana Esa Pajumäki.

Painissa tavoitteena on oppia sitkeyttä, nopeutta, ketteryyttä sekä myöskin häviön hyväksymistä. Tunneille tullaan, ollaan ja lähdetään hymyssä suin, eli nautitaan liikunnan riemuista. Tavoitteena on saada lapset hyvälle mielelle sekä kokemaan rutkasti onnistumisen iloja. Pieni hiki/puna poskilla ei ole pahitteeksi. Nassikkapaini on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille.

Jumppis

tiistaisin klo 18-18.30 (3-4-vuotiaat) ja 18.40-19.15 (5-6-vuotiaat) Kirkonkylän koulun salissa. Ohjaajana Milla Pajumäki.

Jumppiksissa tärkeimpiä asioita ovat liikunnan ilo ja riemu, yhdessä tekeminen, toisten kannustaminen ja rohkaistuminen kokeilemaan itselle uusia asioita. Jumppiksessa leikitään, taituroidaan temppuradoilla, kokeillaan erilaisia välineitä ym. ja lisäksi käytetään aika paljon musiikkia tunnin tukena. Lasten osallisuus on tärkeää ja lasten toiveita huomioidaan. Jumppiksessa on omat ryhmät 3-4-vuotiaille ja 5-6-vuotiaille.