Skip to content

Lasten ohjelma

Kevään 2024 ohjelma käynnistyy 7.1. ja päättyy 5.5. Joissain ryhmissä pidetään tämän jälkeen korvaavia kertoja, joista ohjaaja tiedottaa erikseen.

Käy ilmoittautumassa ja tule mukaan! Jos ryhmässä on tilaa, harrastuksen voi aloittaa myös kesken kauden.

Kaikki osallistujamme ovat vakuutettuina seuran toiminnassa Pohjolan Jumppaturvalla. Se korvaa kattavasti lääkärikäynnistä, lääkkeestä, tutkimuksesta ja leikkauksesta maksamiasi kuluja, mutta ei esimerkiksi rikkoutuneita silmälaseja. Lue lisää vakuutusehdoista ja toimintaohjeet vahingon sattuessa Jumppaturva-vakuutusesitteestä (pdf).

Olemme ottaneet käyttöön uuden, tietoturvallisen ilmoittautumisjärjestelmän, johon tulee ensimmäisellä kerralla rekisteröityä.

  • Hoika kysyy ensin seuran nimeä, kirjoita kenttään Petäjäveden Tempo.
  • Sen jälkeen valitse Rekisteröidy ja syötä omat tietosi (alle 18-vuotiaalla tähän syötetään siis huoltajan tiedot).
  • Kun olet rekisteröitynyt, olet jo kirjautuneena sisään. (Jos yrität tässä kohtaa kirjautua sisään, järjestelmä tuottaa virheilmoituksen.) Jatkossa seuraavilla käynneillä älä rekisteröidy uudelleen, vaan kirjaudu sisään.
  • Mene vasemman reunan valikosta (puhelimella kolmen viivan hampurilaisvalikosta) kohtaan Omat tiedot ja klikkaa yläreunasta Lisää alikäyttäjä. Lisää tänne lapsen tiedot. (Joissain puhelimissa “Lisää alikäyttäjä” ei näy, jolloin tätä kannattaa koettaa tietokoneella..)
  • Etene valikosta ilmoittautumiseen ja noudata järjestelmän ohjeita. Valitse “ilmoitettava henkilö” -valikosta lapsen nimi.
  • Valitse ryhmä ja paina “ilmoita“. (Sen jälkeen paina vielä kaksi kertaa “hyväksy“.)

Lapsi & vanhempi -paini

maanantaisin klo 17.30-18.10 Kirkonkylän koulun salissa, ohjaajana Esa Pajumäki.

Paini on hauskaa lapsen ja aikuisen yhteistä tekemistä. Ei ikärajaa lapsille eikä aikuisille!

Nassikkapaini

5-7-vuotiaille maanantaisin klo 18.15-19.00 Kirkonkylän koulun salissa. Ohjaajana Esa Pajumäki.

Painissa tavoitteena on oppia sitkeyttä, nopeutta, ketteryyttä sekä myöskin häviön hyväksymistä. Tunneille tullaan, ollaan ja lähdetään hymyssä suin, eli nautitaan liikunnan riemuista. Tavoitteena on saada lapset hyvälle mielelle sekä kokemaan rutkasti onnistumisen iloja. Pieni hiki/puna poskilla ei ole pahitteeksi.

Jumppis

tiistaisin klo 18-18.30 (3-4-vuotiaat) ja 18.40-19.15 (5-6-vuotiaat) Kirkonkylän koulun salissa. Ohjaajana Milla Pajumäki.

Jumppiksissa tärkeimpiä asioita ovat liikunnan ilo ja riemu, yhdessä tekeminen, toisten kannustaminen ja rohkaistuminen kokeilemaan itselle uusia asioita. Jumppiksessa leikitään, taituroidaan temppuradoilla, kokeillaan erilaisia välineitä ym. ja lisäksi käytetään aika paljon musiikkia tunnin tukena. Lasten osallisuus on tärkeää ja lasten toiveita huomioidaan.

Logo, jossa teksti Lapset tanssimaan, piirretty lapsi joka tanssii ja nuottien kuvia.

Lapset tanssimaan

6-10-vuotiaille tiistaisin klo 17-18 ja 18-19 Kintauden koulun salissa, ohjaajana Nina Varvikko. (Ryhmäjako tehdään ilmoittautumisten jälkeen.)

Tanssituntiin kuuluu tanssillinen lämmittely, koreografia-osuus sekä jäähdyttely / kevyt venyttely. Koreografiat tehdään Lapset tanssimaan -projektin kappaleisiin: ZombiSumba, Outoja juttuja ja Disco-orava. Koreografioissa yhdistetään eri tanssityylejä. Liikkeet ovat helppoja, tärkeintä on uskaltaa heittäytyä tanssin vietäväksi ja vähän hengästyäkin.